FUKK Open Call

Brænder du for kunsten, og vil du være med til at udvikle udstillinger, zines, seminarer og workshops?

FUKK søger nu nye medlemmer, som har lyst til at indgå i vores arbejdsfællesskab og være med til at forme foreningen som et uafhængigt frirum for teoretisk og praktisk kunstnerisk aktivitet og indlæring. Derfor søger vi både udøvende kunstnere og dem, som vil arbejde med kuratering og organisering.
Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning til info@nullfukk.dk senest den 11. August 2014. Ansøgningen skal bestå af ½ – 1 side om dig, og hvad du har lyst til at bidrage med, dit CV og evt. 3-5 eksempler på dine værker/tekster.

Om FUKK:
FUKK (Foreningen for Uafhængige Københavnske Kunstnere) er et muligt svar på hvordan kunstnere kan arbejde, organisere og uddanne sig. FUKK’s erklærede mål er etableringen af et uafhængigt udannelses og arbejdsfælleskab defineret og drevet af foreningens medlemmer. Målet er en fri læring og diskussion for medlemmer, såvel som alle interesserede, gennem seminarer og arbejdsdage med inddragelse af relevante undervisere inde og ude fra foreningen. FUKK er et arbejdende og lærende fællesskab, der forsøger at tage organiseringsformen forening med helt ud i arbejdet med konkrete værker.

Se mere på www.fukk.dk

Skriv et svar