Klub Kurz 17/4: Film, hygge & kortfilm i HUSET-KBH!

Klub Kurz inviterer til en hyggelig aften i Husets Café med fire kortfilm på programmet. Dørene åbner kl. 19.00, og der er fri entré som altid. Vi glæder os til at se jer!

 

Tilmeld dig eventen.
Følg os på Facebook.

Program

ET KIG IND
En film om skridtet fra dreng til mand. Hvornår vælger man at vinke farvel til fester, damer og ingen forpligtelser? Og til fordel for hvad egentligt?

Instruktør: Nikolaj Storgaard Mortensen
Varighed: 5 min.

VERDENSSØN (2012)
København, 1986. Fredag eftermiddag. Cecilie gør lejligheden klar. Det er en stor dag. Hendes kæreste Michael kommer endelig hjem. Han har været på psykiatrisk hospital. Men nu er han rask. Han er en berømt digter. Hun studerer på universitetet. Han er 27. Hun er seks år yngre. Nu skal de have en weekend alene og i kærlighedens tegn. Michael lover, at alting vil blive meget bedre. Hele livet ligger foran dem. Cecilie vil så gerne tro på ham. Hun elsker ham – mere end noget andet og fra første gang, hun så ham. Og han elsker hende.

Filmen er baseret på historien om den danske digter, Michael Strunge.

Instruktør: Johan Knattrup Jensen
Varighed: 30 min.

Direktøren

DIREKTØREN
Michael er netop blevet forfremmet i det internationale mejerifirma, Arina, da han bliver konfronteret med forventningerne til ham om, at han skal fyre sin kollega og ven, Peter. Skal han redde sin ven eller fortsætte sin karriere? Uanset udfaldet vil det have stærke personlige konsekvenser for Michael.

Instruktør: Simon Strand
Varighed: 10 min.

ET DUKKEHJEM (2013)
Nora lever et perfekt liv i sit perfekte hjem med sin perfekte mand, Helmer. De forbereder sig til aftenens fest, hvor de får gæster. Nora ved hun burde glæde sig, men noget i hende føles helt forkert.

”Et dukkehjem” kombinerer fortællelag og teknikker i en moderne parafrase over Henrik Ibsens klassiske historie om middelklasseparret Nora og Helmer. En historie der – bragt ind i vores moderne præstationssamfund – aldrig har været mere relevant.

Instruktør: Tobias Gundorff Boesen
Varighed: 26 min.

Et dukkehjem

 

Skriv et svar