CPH STAGE 2014 SØGER KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT

CPH_STAGE_red_rgb

Interesserer du dig for teater og scenekunst?

Og er sociale medier din legeplads?

Så har du måske lyst til at være med til at synliggøre Københavns nye teaterfestival CPH STAGE?

CPH STAGE blev grundlagt af fire af hovedstadens mindre teatre og fandt sted for første gang i juni 2013. Festivalen er tænkt som et samarbejdsprojekt og en fælles platform for teatre, producenter og scenekunstgrupper på tværs af landet.

Første år var en stor succes og vi er nu i gang med at stable dette års festival på benene. Derfor søger vi en kommunikationspraktikant til hjælp på festivalkontoret.

CPH STAGE har brug for dig til at skabe interesse om dansk teater både nationalt og internationalt. Du er god til at spotte de gode teaterhistorier og skriver fængende. Du vil få ansvar for at sikre et spændende nyhedsflow på Facebook og på festivalens hjemmeside. Hvis du har erfaring med videoproduktion og interviewteknikker er det også et plus. Er du samtidig frisk på at uddele flyers og programmer, tage billeder og bidrage med et positivt drive, når der skal løftes i flok, vil vi gerne høre fra dig.

Praktikperioden løber i tre måneder fra slutningen af marts til slutningen af juni. Det ugentlige timetal aftales individuelt, men vi forventer især travlhed de sidste to måneder.

CPH STAGE kan desværre ikke tilbyde løn i forbindelse med praktikopholdet, men til gengæld kan du komme gratis i teateret til udvalgte forestillinger.

Hvis du vil have indsigt i arbejdet med at stable en festival på benene, mere erfaring med kommunikation på forskellige platforme og en bred kontaktflade i teaterverdenen, så kontakt os.

Send en kort introduktion af dig selv sammen med dit CV til koordinator Laura Ifversen på li@nullcphstage.dk

Skriv et svar