Udgivelse af katalog – A Kassen Carnegie Art Award 2014

UdsnitAkassen

A Kassen og Den Frie Udstillingsbygning inviterer til reception i forbindelse med udgivelsen af kataloget til udstillingen A Kassen Carnegie Art Award 2014 i Den Frie Udstillingsbygning torsdag den 6. februar kl. 19. Der vil være fri entré fra kl. 19, hvor vi vil byde på et glas vin og et første kig i kataloget, som kommer helt frisk fra trykken. Kataloget er med bidrag af kurator og kritiker Toke Lykkeberg og direktør for det svenske IASPIS Lisa Rosendahl samt forord af kunstnerisk leder Kirse Junge-Stevnsborg og udstillingsinspektør Kit Leunbach fra Den Frie Udstillingsbygning. Kataloget er gratis og udgives på engelsk og dansk.

Vi ser frem til at se dig!

Med venlig hilsen
A Kassen og Den Frie Udstillingsbygning

Tid: 6. februar 2014 kl. 19
Sted: Den Frie Udstillingsbygning

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar