HOME / Sweet Sundholm

HOME / Sweet Sundholm

– søger kuratorisk assistance i februar-marts 2014

Fabrikken for Kunst og Design søger en studerende, evt. fra kunsthistorie eller Visuel Kultur, som har lyst til – på frivillig basis – at deltage i tilblivelsen af det deltagerbaserede kunstprojekt HOME. Arbejdet vil bl.a. bestå i at hjælpe kunstneren bag projektet, engelske Emma Smith, i hendes researchfase. Projektet involverer møder med lokale aktører i området og socialt udsatte og hjemløse fra Sundholms Herberg.

Kunstneren bag HOME er engelske kunstner, Emma Smith, som arbejder i et social og relationelt kunstnerisk felt, og med sit aktuelle projekt undersøger hun begreberne ‘nærhed’ og ‘tilhørsforhold’ igennem møder og snakke med hjemløse. Kunstprojektet udfolder sig i og omkring Sundholms Herberg i februar og marts måned. Har du lyst til at høre mere om projektet og eventuelt være kuratorisk assistent på hele eller dele af projektet, så kontakt snarest:

Kunstformidler, outreachansvarlig og residencykoordinator,

Mille Winther, info@nullffkd.dk / tlf: 20357778.

Fabrikken for Kunst og Design, www.ffkd.dk

Tjek evt. Emma Smiths hjemmeside:

http://www.emma-smith.com/www.emma-smith.com/Homeindex.ext.html

Fabrikken for Kunst og Design er et produktionshus for 80 professionelle kunstnere og designere – kun fem minutters gang fra KUA.