Praktik på nyt dansk filmmagasin

Brænder du for filmjournalistik? Så kunne du meget vel være den praktikant, vi leder efter på Soundvenues nye filmredaktion.

Kan du næsten ikke vente til sæsonens nye film fra Wes Anderson og Spike Jonze rammer det store lærred? Følger du spændt annonceringerne til Cannes-festivalens konkurrenceprogram og sidder du oppe på Oscar-natten? Binge-watcher du HBO-serier, men holder du også af at finde nye favoritter, om dine venner ikke kender, blandt de mange on-demand-tjenesters grænseløse udbud?

Og sidst men ikke mindst: Brænder du for at videreformidle din begejstring, og skriver du skarpt, kritisk og med overblik? Så kunne du meget vel være den praktikant, vi leder efter på Soundvenues nye filmredaktion.

Som praktikant vil du indgå i redaktionens daglige arbejde med fokus på produktion af nyheder og features til Soundvenue.com, men du vil også blive inddraget i alle aspekter omkring produktionen af magasinet, hvor vi lancerer en ny tv- og filmsektion. Afhængigt af evner og ønsker vil du også få mulighed for at prøve kræfter med alt fra anmeldelser til interview.

Vi søger en praktikant med start medio/ultimo februar og minimum tre måneder frem. Praktikken er fuld tid og ulønnet.

Send en ansøgning til film@nullsoundvenue.com senest 1. februar. Ansøgningen skal indeholde lidt om din baggrund, lidt om hvad du glæder dig mest til i det nye tv- og filmår og hvorfor – og gerne også nogle af dine tidligere tekster. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mailadresse eller på tlf. 70200012.

Skriv et svar