CaféTeatret søger en PR & kommunikationsmedarbejder

Job med løntilskud med mulighed for at skabe netværk i dansk kunst- og kulturliv samt udvikle kompetencer inden for salg og PR.

Brænder du for digitale medier og webbaseret kommunikation? Kan du formulere dig kortfattet på skrift og i tale? Og tænder salgstal din kampgejst, så er du måske CaféTeatrets nye medarbejder.

Du vil især komme til at løse salgs- og kommunikationsopgaver i forbindelse med vores internationale scenekunstfestival, som i 2014 handler om økonomisk krise og ligger under CPH STAGE. Du refererer til teatrets kommunikationsansvarlige, men vil også komme til at arbejde tæt sammen med resten af teatrets administrative personale.

 

Primære arbejdsopgaver:

  • Markedsføring af forestillinger og arrangementer herunder den årlige internationale scenekunstfestival i samarbejde med vores kommunikationsansvarlige.
  • Kommunikationsopgaver i forbindelse med events og arrangementer på CaféScenen som fx litteraturoplæsninger, debatter og koncerter.
  • Etablering og vedligeholdelse af samarbejde med interessenter, institutioner og virksomheder.
  • Opdatering af og tekstproduktion til hjemmeside.
  • Udvikling og distribuering af undervisningsmateriale til undervisere og uddannelsesinstitutioner.
  • Research.
  • Publikumsudvikling.
  • Forefaldende arbejde og almene kontoropgaver.

Vi lægger vægt på, at du har gode organisatoriske evner, kan arbejde selvstændigt, er løsningsorienteret og udadvendt. Det er en fordel, hvis du er bekendt med kommunikationsværktøjer og brandingstrategier og kan bruge InDesign og Photoshop. Vi arbejder projektorienteret og der vil derfor være perioder med øget arbejdsbyrde op mod premierer og deadlines.

 

CaféTeatret er et lille storbyteater, hvor mange forskellige faggrupper er repræsenteret. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde på tværs af faggrupper og har en forståelse for og lyst til at indgå i fleksible og kreative arbejdsprocesser. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde på et teater eller kulturinstitution, men intet krav.

 

Ansættelsen kræver, at du er berettiget til job med løntilskud under ordningen for offentlige løntilskudsjob.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeannie Haltrup på tlf.: 33 13 58 13.

Send ansøgning og cv til cafeteatret@nullcafeteatret.dk senest 3. feb. 2014. Vi afholder samtaler i uge 6 og 7.

Ansættelsesperiode: hurtigst muligt og frem til 30. juni 2014 med mulighed for forlængelse.

Hvis du vil vide mere om CaféTeatret kan du finde information om os på vores hjemmeside: www.cafeteatret.dk.

Skriv et svar