Selvkærlighed – Coaching og selvudvikling?

Boghandlerne bugner med selvhjælpsbøger, og vi bruger store pengesummer på at blive coachet mod større selvindsigt og et lykkeligere liv. Er det et udtryk for en unik mulighed for, at vi i dagens overskudssamfund kan beskæftige os med det virkeligt vigtige: vores eget selvforhold, eller forsvinder vi blot i vores egne navler på vejen mod større menneskeligt overskud?

 

Torsdag 12. december kl. 19-20.30 inviterer Københavns Museum til debat om tidens store fokus på selvudvikling gennem personlig coaching. I Kierkegaards ånd stiller vi spørgsmålet: Hvordan vælger vi os selv? Ja, skal vi overhovedet vælge os selv?

En Kierkegaardekspert, en coach og en coachkritiker
Debataftenen indledes med et oplæg fra Pia Søltoft, som udlægger Kierkegaards tanker om menneskets mulighed for selvindsigt og selvudvikling. Herefter møder coachen Gitte Koldtoft den coachkritiske forfatter Rasmus Kjær. De vil tale om lykke og vejen hertil. Gitte Koldtoft mener, at vi kan få det optimale ud af vores liv ved at øge fokus på positivitet og glæde. Rasmus Kjær mener derimod, at vi i dag kan tale om lykkens tyranni, og han vil gerne udfordre billedet af det lykkelige liv som bekymringsfrit. Efter oplæggene vil der være tid til spørgsmål fra publikum.

Det er gratis at deltage
Arrangementet er gratis, og foregår i Tante T’s tesalon i museets smukke havesal, Det er muligt at købe drikkevarer og snacks. Der er 60 pladser, som bliver uddelt efter først til mølle princippet. Dørene åbner kl. 18. Arrangementet varer ca. halvanden time.

 

Find på Facebook: https://www.facebook.com/#!/events/236675229825079/

Skriv et svar