Praktikant hos INSP! iværksætter

INSP! skaber social inklusion ud af den vandrette akse. Ambition opad den lodrette. INSP! er et socialt, kreativt og entreprenant hus midt i Roskilde, der er åbent for ALLE. Startet på frivillig basis, nu efter to år er der 6 ansatte og en socialøkonomisk madvirksomhed, der er 50% egenfinansieret. Samlede omsætning næsten 3 mio. kr. i 2013. Tre små virksomheder har etableret sig i INSP! navnet. Der er 600-1000 besøgende i huset hver uge, som bla. rummer entreprenante unge, psykisk sårbare unge, frivillige, indvandrere, ældre, kreative, ledige og forretningsfolk. Vi tror på, at alle har noget at bidrage med og at forskellighed udvikler os alle. Det har skabt et særligt miljø, en særlig stemning, noget særligt insp’ed – som tiltrækker borgere, samarbejdspartnere og kunder. Ikke kun lokalt, men også fra andre steder i landet og Sverige.

Vi har allerede flere produkter på hylderne, men der er basis for opskalering og udvikling af nye. Vi sælger mad og madoplevelser, oplæg om INSP! (med basis for ‘systemexport’), opkvalificeringskurser, workshops i teambuilding og kreativ idéudvikling til private og offentlige organisationer. Vi har samarbejde med fx Socialpsykiatrien og oplever, at offentlige velfærdsopgaver kan løftes over i INSP! som inkluderende civilsamfundsramme.

INSP! skal opleves og typisk siger nye kunder, at de aldrig har oplevet noget lignende. Det er ikke kun et værested, ikke kun et kulturhus, ikke kun et iværksættersted – det er det hele på en gang og ‘et rart sted at være’.

INSP! er også et eksperiment. Vi bliver aldrig færdige med at definere præcist hvad det er, da det i høj grad er brugere, der skaber huset. Det er et meget agilt og fremtidsparat sted.

En af iværksætterne INSP!Move søger en praktikant, der vil hjælpe med forretningsudvikling i tæt samarbejde med INSP!, opbygning af hjemmeside, udvikling af produkter og markedsføring via sociale medier. INSP!Move sætter mennesker i bevægelse og kombinerer viden om innovation, U-teori og ledelse til at fremme teamsamarbejde, kreativ idéudvikling og nytænkning af ledelsesrollen. Iværksætteren er uddannet cand.polit og har i tidligere jobs inspireret mange praktikanter fra både KU og RUC. Ugentlig timetal og opgaver kan tilpasses dine studiekrav, men det er vigtigt at du er god til skriftlig kommunikation, har gode IT-kompetencer og gerne erfaring med hjemmesider.

Går du selv med en iværksætter i maven eller har du bare lyst til at opleve en arbejdsplads ‘hvor der bliver skabt mere liv i livet’ er dette en enestående mulighed for at blive ‘smittet’ i et INSPirende miljø. Find os på insp.dk, facebook og YouTube

For yderligere info – kontakt Eva Ahrensburg, eva@nullinsp.dk, mobil: 20219475

Skriv et svar