Fyraftenskoncert: So Like Dorian / Jeppe Højgaard @ Kaffebaren på Amager

solikedorian_jazzhouse
Dobbeltkoncert på Kaffebaren på Amager.

So Like Dorian byder på skrøbelige folksange, dyster blues og rusten cabaret fra en åben mark. So Like Dorian blev startet som et mere regulært singer/songwriter-projekt for Rasmus Steffensen, men har siden arbejdet sig ind i mere atmosfæriske og improvisatoriske lag, dog stadig med den gode sang som udgangspunktet. Efter tour i Danmark og England spiller So Like Dorian årets sidste koncert på Kaffebaren. Denne gang med el-guitar og med improv-musiker Jeppe Højgaard på klarinet og diverse instrumenter.

Jeppe Højgaard vil også optræde med egne sange denne eftermiddag. Han arbejder for tiden på et ambitiøst tripple-album, Subject In The Mirror. Et løsrivelsesprojekt, hvor Højgaard bevæger sig væk fra sit musikalske udgangspunkt og udforsker nye sider af sin musikalitet. Projektet er bundet op på ét musikalsk værk i tre dele – “Broken Moments”, ”Woods of Ocean” og ”Spejlinger” – med circuit bendede keyboards, kanun(arabisk harpe) og mørke, sfæriske sange. En anderledes og meget spændende stemme i ny, dansk musik.

Tidspunkt: Fredag 15/11, kl. 17.00
Entré.: Gratis

Kolde øl, varm kaffe, lige rundt om hjørnet fra KUA

Læs mere på Facebook

Skriv et svar