BORGES I ORD OG BILLEDER

Geir Moseid - Under

 

Fredag d. 8. november 2013 kl. 16 – 19 inviterer Fotografisk Center i samarbejde med Hovedbiblioteket til en eftermiddag om fiktionerne i Jorge Louis Borges forfatterskab. Oplev bl.a. udstillingsaktuelle Tomas Lagermand Lundme, Morten Søndergaard samt film af Jytte Rex.

Morten Søndergaard har bl.a. oversat Jorge Louis Borges til dansk, mens Tomas Lagermand Lundme har medkurateret den aktuelle gruppeudstilling ‘Andre fiktioner’ på Fotografisk Center. Både Søndergaard og Lundme læser denne eftermiddag egne, Borges-inspirerede tekster op, og Lundme fortæller sammen med udstillingens anden kurator, Stine Ljungdalh, om udstillingen ‘Andre fiktioner’.

Herefter vises Jytte Rex´ film ‘Den erindrende’, der tager udgangspunkt i Borges-noveller, og skuespiller Casper Sloth læser op fra Borges’ ‘Fiktioner’. Medvært: Lea Fløe Christensen.
Arrangementet foregår på Københavns Hovedbibliotek og er gratis.

Læs mere: https://bibliotek.kk.dk/temaer/litteratur/event/borges-ord-billeder

Skriv et svar