Litterær Legestue

Litterær legestue - plakatTirsdag d. 5. februar kl. 19.30
Litterær Legestue

Forfatter René Jean Jensen har inviteret kollegerne Majse Aymo-Boot og Anders Abildgaard til en aften, hvor alt kan ske. De har udviklet deres eget unikke koncept til denne ene aften, og kun de ved, hvad der kommer til at ske. Man kunne kalde det en art litterær surprise.

René Jean Jensen er uddannet fra Forfatterskolen og debuterede i 2010 med prosasamlingen “Om april, i maj”. Han blev i 2012 tildelt Michael Strunge-prisen for digtsamlingen “Jeg har planlagt at dagdrømme”. René oversætter desuden tysk litteratur og er del af det litterære blogkollektiv Promenaden.
Majse Aymo-Boot er uddannet fra Forfatterskolen og har gennem mange år været redaktør for forlaget Basilisk og var desuden medredaktør af tidsskriftet Ildfisken. Hun debuterede i 2001 med Venner og bekendte, som hun udgav i samarbejde med billedkunstneren Anna Fro Vodder.
Anders Abildgaard er ligeledes uddannet fra Forfatterskolen. Han er desuden Cand. mag. i Litteraturhistorie og har fungeret som medredaktør af tidsskriftet Ildfisken.
Fri entré.

Læs mere på https://bibliotek.kk.dk/biblioteker/rentemestervej.

Skriv et svar