Første årlige, internationale konference: The World 2.0 – Do It Together under CPH:DOX

logo_worldCPH:DOX lancerer i år den første internationale konference i samarbejde med SWIM og SMK – Statens Museum for Kunst: ‘The World 2.0 – Do It Together’. Konferencen, som finder sted under dette års CPH:DOX, samler kræfter på tværs af kreative brancher. Målet er at undersøge, hvordan kunstnere og kreative ved brug af samtidens medier og teknologier dels kan engagere publikum og dels kan bidrage til at forme den verden vi lever i. Blandt talerne er både kunstnere, filminstruktører, aktivister, big data designere, musikere og spiludviklere, ligesom også brands og medier er repræsenterede.

Konferencen vil præsentere keynotes, præsentationer, casestudies og paneldebatter under overskrifterne: ”Making Change: Art, Activism & Social Change”, ”Storytelling 2.0”, ”Audience Activation 2.0”; ”New Partnerships” og ”Game-changers 2.0”.

Konferencen finder sted den 14. og 15. november på Statens Museum for Kunst.

Fuld billet til begge dage: 775,-. Éndagsbilletter: 450,-. Hvis du er akkrediteret til årets festival, kan du deltage i konferencen begge dage for en reduceret pris på kun 350,- i alt. Studiebillet: 300 kr. per dag.

Læs mere om talerne, årets program og tilmelding her.

The World 2.0 er arrangeret af CPH:DOX, SWIM – Scandinavian World of Innovative Media og SMK – Statens Museum for Kunst

Officiel mediepartner er Conferize. Følg vores profil, mød andre deltagere og deltag selv i konferenceplatformen her.

Skriv et svar