Eksperimenterende teater-laboratorium på MUNGO PARK

2978
På torsdag den 10. oktober kl. 20.00 afholder Mungo Park anden omgang af teatrets nyeste initiativ MUNGO LAB, hvor teatrets skuespillere udforsker nyt teaterlandskab og inviterer jer med på opdagelsesrejsen.

MUNGO LAB er stedet, hvor der stiftes bekendtskab med nye tekster eller uafprøvet formsprog i en legende og uforpligtende form. Alt er muligt, og lab´et udvikler sig løbende efter, hvad skuespillerne har trang og lyst til at prøve af. Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske på en MUNGO LAB-aften, men som publikum får man mulighed for at studere processer på en helt ny måde.
Mungo Park vil derfor gerne invitere jer indenfor på torsdag, hvor temaet er ‘Børn’. Vi befinder os på en tegnestue, hvor veluddannede arkitekter bliver krydset med naive børnetanker og ufiltrerede sproglige vendinger. Læs mere om MUNGO LAB #2 her. Se en forsmag her.

Helt særligt for jer, tilbyder vi billetter til 40 kr. for studerende under 25 år (normalpris 80 kr.). Ved billetkøb bedes I skrive til billet@nullmungopark.dk. Mærk emnefeltet ”Mungo Lab 40 kr.”, samt oplys navn og telefonnummer.

Bedste hilsner,
Mungo Park
Fritz Hansens Vej 23
3450 Allerød
www.mungopark.dk

Skriv et svar