Fire senegalesiske film – Med hornet i bund

Få afrikanske lande kan prale af en filmtradition så alsidig og dynamisk som Senegals. Fra nybølge-klassikeren ‘The Hyena’s Journey’ (billedet ovenfor) og frem til i dag er omdrejningspunkterne de samme: Drømmen om det gode liv, jagten på kærlighed og et hjem, men også dilemmaerne forbundet med opbrud og satsning af hele butikken.

Vi viser i samarbejde med Institut Français fire interessante film – kendte såvel som ukendte. Visningerne er en del af Senegal-Danmark Rally, en festival med kunstudstillinger, artist talks, workshops, koncerter, film og litteraturarrangementer med senegalesiske kunstnere spredt rundt på forskellige lokaliteter i København.

Læs mere på: http://www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/Billetter-og-program/Serie.aspx?serieID=8978

Skriv et svar