PRAKTIKANT TIL NIVAAGAARDS MALERISAMLING

Det er ikke nok, at museer og kunst bare er. Museer og kunst skal formidles, hvis man vil bringe det til at eksistere. Det vil vi gerne, at du, som praktikant, skal hjælpe os med.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller lignende. Du interesserer dig for kunst og kultur, og især for at få folk i tale. Hvordan får man fortravlede mennesker til at hoppe af toget i Nivå og bruge en time eller to foran samlingens mesterværker eller skiftende særudstillinger?
Vi har naturligvis erfaringer, gode og mindre gode, som vi øser af, men vi vil gerne have dit input med i vores mange overvejelser og tiltag.
Det hele er dog ikke kun store tanker. Det er også lavpraktisk arbejde. Vi forventer, at du går til begge dele med godt humør, energi og ansvarsbevidsthed.
Det er en stor fordel, hvis du har et godt basalt IT-kendskab.

OM OS
Nivaagaards Malerisamling er stiftet af godsejer Johannes Hage i 1908. En privat kunstsamling, som i dag er en selvejende institution. Museet ejer den eneste ægte Rembrandt i Danmark og værker fra italiensk og nordeuropæisk renæssance, nederlandsk barok og dansk guldalder. Herudover præsenteres årligt 3-4 særudstillinger af nyere eller moderne kunst.
Arbejdstiden er ca. 20 timer om ugen. Stillingen er ulønnet.
Praktikperiode efter aftale. Starttidspunkt primo 2014.

Skriftlig ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger sendes til :
Museumskoordinator Merete Soussan på ms@nullnivaagaard.dk senest den 15. oktober 2013.

Skriv et svar