Kulturstyrelsen søger kommunikationspraktikant

Kunststøttecentret i Kulturstyrelsen søger praktikant med interesse for kunst og kultur, som gerne vil have opgaver af både kommunikativ og teknisk art. Du skal være struktureret og have gode formidlingsevner.

Dine arbejdsopgaver vil være relateret til Statens Kunstfonds tre udvalg: Udvalget for Kunst i det Offentlige Rum, Udvalget for Kunsthåndværk og Design og Billedkunstudvalget. Arbejdsopgaverne vil bestå i at udbygge og udvikle sitet voreskunst.dk samt den digitale værk-database TMS (The Museum System), som ligger til grund for dette site.

Du vil komme til at skrive kunstfaglige tekster til værkerne på sitet og lave forskellige kommunikations- og presseopgaver relateret til arbejdet med kunst i det offentlige rum.

Du vil desuden blive introduceret til det internationale databasesystem TMS, som flere store kunstmusser både herhjemme og i udlandet gør brug af. De tekniske opgaver vil være at gennemgå vores registrant af værker i TMS, kvalitetssikre oplysninger og assistere de kunstfaglige medarbejdere med at registrere indkøbte værker.

Du vil komme til at assistere ved møder mellem udvalg, kunstner og offentlig institution og få indblik i og forståelse for kunststøtten og andre kulturpolitiske forhold.

Praktikpladsen er fra primo september og to-fire måneder frem. Der er mulighed for både deltids- og fuldtidsstilling afhængig af, hvad kravene er på din uddannelsesinstitution. Der er desuden mulighed for at tilrettelægge timerne, så det passer dig bedst muligt. Vi er fleksible omkring eksamensperioder.

Praktikken skal være merit-givende.

Vi forventer af dig at:

– Du er i gang med en videregående uddannelse indenfor Kunsthistorie, Moderne Kultur, Kommunikation eller lign.

– Du har gode kommunikationsfærdigheder mundtligt og skriftligt

– Du kender Office Pakken til mere end husbehov

– Du kender til Photo Shop (ikke obligatorisk)

Fristen er d. 28. august. Send ansøgning til: mny@nullkulturstyrelsen.dk

For yderligere information kontakt Morten Nybo +45 3374 5045 eller Johanna Lassenius +45 3374 5039

 

Skriv et svar