CaféTeatret søger praktikant til kommunikation og PR i efteråret 2013

CT

Har du lyst til at prøve kræfter med PR- og kommunikationsopgaver i en kulturinstitution under forandring? Brænder du for digitale medier og webbaseret kommunikation? Og kan du formulere dig kortfattet? Så er du måske den praktikant, vi søger med tiltrædelse i efteråret 2013.

Du er i gang med dit studie på en videregående uddannelse indenfor kommunikation, kultur eller IT og har stor lyst til at arbejde med skriftlig, ekstern kommunikation lige fra pressearbejde til sociale medier. Du har en hurtig og uformel pen, bevæger dig med lethed på de sociale platforme og er idérig og engageret. Du har fingeren på pulsen, når det kommer til kultur og har lyst til at bidrage til at udforske nye platforme og til at dokumentere effekter.

Som praktikant på CaféTeatret refererer du til teatrets kommunikationsansvarlige, men du vil også komme til at arbejde tæt sammen med resten af teatrets ansatte og vil få en god indsigt i den daglige drift. Praktikken vil være meget skriftlig baseret samtidig med, at der er mulighed for at løse selvstændige opgaver i forhold til web og eventbaseret kommunikation til udvalgte arrangementer. Dine opgaver kan variere lige fra forefaldende til veldefinerede opgaver. Weekend- og aftenarbejde er en naturligt forekommende del af at arbejde på en kulturinstitution og vi forventer, at du deltager i teatrets kunstneriske aktiviteter.

Om dig:

– Du studerer på en videregående uddannelse, gerne inden for kommunikation, kultur eller it.
– Du har masser af gå-på-mod, udviser initiativ og kan arbejde selvstændigt.
– Du har tjek på digitale medier, tænker kreativt og er ikke bange for at afprøve nye ideer.
– Det er et ekstra plus, hvis du kan måle og dokumentere effekten af udvalgte indsatser i form af publikumsundersøgelser samt målgruppeafsøgning.

Vi tilbyder:

– Erfaring med varierende opgaver inden for pressearbejde og kommunikation i en dynamisk kulturinstitution.
– Et indgående indblik i dansk kulturliv, særligt teaterbranchen.
– Tæt samarbejde med teatrets kommunikationsansvarlige.
– Inddragelse i processen med at skabe opmærksomhed om en forestilling – fra idéudvikling og de indledende møder frem til de sidste anmeldelser og den afsluttende evaluering.
– En arbejdsplads, hvor der konstant sker noget, og hvor du møder mange forskellige mennesker og faggrupper.

Praktikperiode: Min. 4 mdr. med praktikstart i september. Perioden og mødetider er efter aftale.

Har du spørgsmål til praktikpladsen, så kontakt kommunikationsansvarlig Jeannie Haltrup:

Telefon: 33 17 73 49
E-mail: kommunikation@nullcafeteatret.dk

Ansøgning og cv, mrk. “Praktikant”, sendes til kommunikationsansvarlig Jeannie Haltrup på mail kommunikation@nullcafeteatret.dk

Frist: Senest d. 9. august. Samtaler finder sted i uge 34.

Skriv et svar