Vil du være en del af ILK’s nye gadeklub?

Fra 5. – 14. juli er pladeselskabet og musikerkollektivet ILK vært for en scenen på det rå venue 5e i Kødbyen under Copenhagen Jazz Festival 2013. Programmet er spækket med unikke koncerter kurateret af de 20 medlemmer af ILK.

I den forbindelse samler vi et hold af friske knægte og kvinder der vil hjælpe med musikerpleje, entré og publikumsforkælelse. Vi mødes én gang inden festivalen og lærer hinanden og kende over et glas vin og en flyer.

10 dage
50 koncerter
95 musikere
_______________
Internationale Stjerner
Lokale helte
Vild lyd

Sidste år skrev Politikens anmelder at han ønskede sig ”at mange, mange flere ville forlade jazzfestivalens nedtrådte stier og bevæge sig ud til Slagtehusgade og få en oplevelse, som måske vil kradse lidt i øret, men som nok også vil flytte lidt rundt på brikkerne. Amen.”

Kontakt ILK’s label manager Eva Frost: eva@nullilkmusic.com hvis du vil være med!
For din deltagelse får du partoutkort til alle 10 koncertdage (50 koncerter) på 5e + et par gode albums fra ILK. Arbejdsopgaver og tider bliver lagt så de passer dig.

Mere info på vores facebook event: https://www.facebook.com/events/352398008196552/

Se det fulde program på www.jazz.dk

 

Sponsorstribe

Skriv et svar