Vil du være med til at realisere udstillingen ”Minimal Baroque”?

2 assistenter søges til et teambaseret samarbejde omkring realiseringen af udstillingen ”Minimal Baroque” på Rønnebæksholm. Udstillingen åbner d. 5. april 2014 og forløber frem til d. 29. juni 2014.

Udstillingen er kurateret af kunstnerne Julie Sass og Bodil Nielsen samt den amerikanske kurator Courtney J. Martin og bliver til i samarbejde med udstillingsleder Eva Skibsted, Rønnebæksholm.

På udstillingen præsenteres værker af danske og udenlandske kunstnere, der arbejder indenfor forskellige medier. Fælles for værkerne er deres relation til den barokke og den minimalistiske kunst. Værkerne udforsker og udfordrer de gængse forestillinger om genrerne.

Assistenterne vil tage del i tilblivelsen af udstillingen i et tæt samarbejde med kunstnere og kuratorer. Det teambaserede arbejde vil blandt andet omfatte katalog- og hjemmesideplanlægning, logistik (transport og kunstnernes rejse), opfølgning på aftaler med kunstnerne, arrangering af de udenlandske kunstneres besøg, netværksaftaler og planlægning af artisttalks. Størstedelen af planlægningen vil foregå i to perioder; i august 2013 og i marts 2014 op til åbningen af udstillingen. I den mellemliggende periode vil der være mindre opfølgende opgaver.

Jobbet er ulønnet.

Hvis du er interesseret i at være med i projektet, så send en kort præsentation af dig selv til Julie Sass julie_sass@nullhotmail.com senest mandag d. 27. maj. Oplys gerne telefon nummer. Der afholdes samtaler onsdag d. 29. maj.

Skriv et svar