Gratis adgang til nyt fortællearrangement

MELLEM OS SAGT – nyt fortælleevent med publikum i fokus

Fortællescenen BestTellers inviterer dig til Mellem os sagt d. 18. 4. Det er aftenen med de bedste historier, de varmeste bifald og de højeste hurraråb, for til Mellem os sagt er det publikum, der står på scenen. Temaet er denne gang ”fremmed” og står til fri fortolkning – kun din fantasi sætter grænsen!

En Mellem os sagt-aften er underholdende, rørende, overraskende og autenticiteten tårnhøj, når salen bydes indenfor i virkelige menneskers virkelige historier. I løbet af aftenen får 10 modige publikummer mulighed for at fortælle, skal det være dig? Reglerne er simple – bare husk at:

  • Din fortælling skal være sand og vinkles så den passer på temaet
  • Du har ca. 5 min til at fyre den af på scenen.
  • Din stemme og krop er dine vigtigste og eneste hjælpemidler. Ingen rekvisitter og kostumer

Har du en historie, og vil du gerne sikre dig en plads på scenen? De 5 første der forhåndstilmelder sig pr mail, er sikret mulighed for at fortælle, mens der bliver trukket lod om de resterende pladser på selve aftenen.

Fortælletræning

Og har du brug for et par gode råd eller et kærligt spark bagi, før du skal på scenen, så kom og deltag i fortælletræningen, der finder sted fra 18.30 -19.30. Med fokus på historiens geografi, guider den professionelle historiefortæller Hans Laurens dig gennem små øvelser og giver dig nyttige tricks til, hvordan din historie bliver endnu bedre. Alle er velkomne, om man skal på scenen eller ej.

Der er gratis adgang for de første 15 tilmeldte, bare husk at sende en mail med dit navn samt hvorvidt du vil være med til fortælletræning eller ej til nadja@nullbesttellers.dk senest fredag d. 12.april. Det er også via denne mail du kan sikre dig en plads på scenen på forhånd og stille alle dine spørgsmål vedrørende aftenen.

Alle kan lide en god historie, nu vil vi høre din!

Mange hilsner

BestTellers

Skriv et svar