Lær en lille virksomhed og dig selv at kende!

Vidste du, at små virksomheder ofte er meget kreative og lever af gode idéer?  Og at rigtigt mange af dem faktisk har brug for kompetencer indenfor visuel formidling og kommunikation. Det er derfor, vi har fundet på job shadowing – for at du på to dage kan opleve mulighederne i en lille virksomhed, og de kan opleve, hvor dygtig du er.

I job shadowing bruger du to dage i en lille virksomhed. Du bidrager med dine kreative input til virksomheden dagligdag, kommer med til møder, får indsigt i opgaver og får lov til at stille spørgsmål og bruge dine kompetencer. Du vil også få dine egne opgaver. For eksempel kan du opleve:

  • Oxmond Interactive – det lækre grafiske design bliver interaktivt – vil gerne have en studerende, der tænker visuelt og kreativt.
  • Augenblick Film – viral markedsføring gennem at skabe lækre film. Oplev hele processen fra kundemøder til redigering af film og markedsføring. 
  • Enigma Insight laver markedsundersøgelser og kunne godt tænke sig en studerende, der har lyst til at give input til markedsføringsspots og viral markedsføring.

For at komme i job shadowing skal du være kandidatstuderende og kunne deltage i en workshop d. 18. april. Til gengæld lover vi, at du får konkret viden om arbejdslivet i en lille virksomhed, at du lærer at sætte dine kompetencer og din uddannelse i anvendelse og bliver klogere på dig selv.

Der er ansøgningsfrist d. 8. april kl. 12, og du kan læse mere om virksomhederne, forløbet og ansøgningen her (åbner i nyt vindue).

Skriv et svar