Vil du fremleje din lejlighed fra sommer?

Mangler du en til at passe på din lejlighed, mens du er på udveksling eller i praktik? Eller kender du en, der gør? Jeg leder efter et sted at bo fra et tidspunkt mellem 1. juli og 1. september og 5-9 måneder frem.

Jeg er 29 år og er nylig cand.mag. i Dansk med tilvalgsfag på IKK. Jeg har boet i kollektiv i mange år, men bliver sagt op, fordi jeg er færdig med at studere (udlejer har studie-krav). Og så kunne jeg godt tænke mig at prøve alene-livet efter mange år med gode roomies. Fremleje ville være en god måde lige at prøve det af.
Jeg har læst i udlandet undervejs og selv fremlejet til andre folk, som boede i mine ting, mens jeg var væk.
Jeg har fået arbejde et stykke uden for København og pendler med tog hver dag, så jeg er lidt geografisk begrænset. Vesterbro og Nørrebro eller Islands Brygge, hvor der er kort til Hovedbanegården ville være perfekt.

Send mig en mail på lundgaard.anne@nullgmail.com eller ring/sms til 22128669 – eller giv mine kontaktoplysninger videre.

Jeg håber at høre fra dig!

Anne

Skriv et svar