CPH:STAGE søger kommunikationspraktikant

basic logo_forløbigtVil du være med til at promovere Københavns Nye Teaterfestival?

CPH:STAGE er en årligt tilbagevendende, åben festival, hvor kunstnerne, teatrene og producenterne viser deres bud på den gode forestilling.

I perioden 5.-16. juni 2013 samler CPH:STAGE publikum og teaterbranche omkring sæsonens bedste dansk teater. Med forestillinger, readings, koncerter og seminarer fordelt på 12 intensive dage, vil CPH:STAGE fremover sætte København og Danmark på verdenskortet som den teaterby og det teaterland, vi faktisk er.

CPH:STAGE har brug for dig til at skabe interesse om dansk teater både nationalt og internationalt. Hvis du har erfaring med markedsføring på sociale medier, er passioneret omkring teater og er frisk på at uddele flyers m.m., hører vi gerne fra dig. Er du samtidig et stærkt organisatorisk talent, vil du få mulighed for at prøve kræfter med mere koordinerende arbejde.

Praktikperioden løber fra 1. marts til 16. juni. Det ugentlige timetal aftales individuelt, men vi forventer, at ugerne op til/omkring festivalen vil være travle.

Et praktikophold ved CPH:STAGE vil give dig indsigt i arbejdet med at stable en festival på benene og give dig en bred kontaktflade i teaterverdenen.

Send en kort ansøgning og dit CV til festivalsekretariatet på li@nullcphstage.com.

Skriv et svar