Klub Kurz 21/2: En ny sæson med kortfilm

Klub Kurz starter op på en ny sæson. Det er torsdag d. 21. februar kl. 20.00. Og denne gang har vi fem film på programmet. Dørene åbner kl. 19.00, og vi serverer popkorn for jer i de hyggelige omgivelser i Husets Café. Fri entré.

Tilmeld dig eventen på Facebook.
Go like Klub Kurz.

PROGRAM

BALOO (2013)
En asylansøger flygter fra et asylcenter og bryder ind i en nærliggende villa. Her støder den flygtede på en pige, der beslutter sig for at hjælpe ham uden at afsløre hans tilstedeværelse for sin far. Kortfilmen behandler det unikke møde mellem to forskellige verdener, der flettes sammen et kort øjeblik.

Filmens tre hovedroller spilles af Hassan El Sayed (Gå med Fred Jamil), Freja Lever og Dan Zahle (Tid til Forandring, Forbrydelsen 3).

Tadaa! Film
Instruktør: Esben Halfdan Blaakilde
Længde: 12 min.

Baloo

ENGLE HØRER TIL I HIMLEN (2012)
Syvårige Lau er ensom på den døgninstitution han er anbragt på. Han er udenfor de andre drenges sammenhold og ofte genstand for deres hån og drillerier. På loftsrummet leger han om natten rituelt med døden for enden af et reb. Ved juletid kommer en ny pige på hjemmet, en pige som viser sig at have et lignende ritual – to børn med et fællesskab i smerten ved livet og en farlig fælles søgen efter smertens ophør.

Super16
Instruktør: Charlotte Madsen
Længde: 19 min.

Engle hører til i himlen

PAUSE

MIN FAR OG MIG
Kommunikationen mellem far og datter kan tit være svær. Og det gør det bestemt ikke nemmere, når far er Asperger, og samtaleemnerne alvorlige.

Pil har i en uge haft et kamera med hjemme for at fange sin far og resten af familien midt i fødselsdag, kærlighed og afsløringer.

The European Film College
Længde: 10 min.

A HIPSTORY (2012)
Ingunn er en ung kvinde fra Færøerne, der er flyttet til storbyen København, hvor hun desperat prøver at passe ind i det hippe clubbing miljø. Hun tager i byen med sin færøske kusine, som allerede er dybt inde i miljøet og som derfor giver hende instrukser i, hvordan hun skal opføre sig i nattens maskeradebal. Men måske er den maske, som Ingunn har iklædt sig, alligevel for tung at bære?

Super16
Instruktør: Heiðrik Heygum
Længde: 21 min.

Space Stallions

SPACE STALLIONS (2012)
Mens mørket langtsomt dækker universet, fødes et håb i en fjern galakse. Ledet af Moder Mustangs lys må De Vilde Hingste besejre mørkets demon, Destructo.

The Animation Workshop
Længde: 4 min.

Om KLUB KURZ

KLUB KURZ er en månedlig filmklub på Husets Café. Den 3. torsdag i måneden viser KLUB KURZ kortfilm og andre mindre filmproduktioner af både upcoming og mere etablerede filmfolk. Genrerne spænder bredt. Vi viser både animationsfilm, små dokumentarer, musikvideoer og meget andet.

Dørene åbner kl. 19.00 i Husets Café. Stemningen er afslappet, og der er indlagte pauser, hvor du kan hente forsyninger i baren. Efter filmvisningen spiller vi musik, snakker film og hygger os, indtil baren lukker.

Husets Café ligger på stueetagen i Huset i Magstræde (nu: Huset KBH). Indgangen finder du på Rådhusstræde 13, lige når du kommer igennem porten.

Skriv et svar