KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT SØGES

Asbæk Art Consulting søger en engageret og initiativrig kommunikationspraktikant, med interesse i kunst. Vi er kunstrådgivere med 100% fokus på samtidskunsten, vores primære arbejde består i at vejlede vores klienter omkring de muligheder, der ligger i denne verden – åndelige, brandingmæssige og økonomiske.

Vi er en lille virksomhed, men har mere end 40 års erfaring fra galleri og kommunikationsbranchen. Vi var nogle af de absolut første i Danmark til at formalisere kunstrådgivningskonceptet, og vi har nu raffineret det igennem 5 år. Vi er pt. 5 medarbejdere og det går strygende. Vi vokser os hele tiden større og derfor har vi brug for en kvalificeret person, der kan hjælpe os med en masse forefaldende opgaver:

• Opdatering og videreudvikling af vores medieplatforme. Herunder facebook, blog og hjemmeside

• Vedligeholdelse af vores kundedatabase

• Research og udformning af månedlige markedsanalyser

• Vedligeholdelse af kunstnerdatabase

• Pressemeddelelser og kontakt til medier

• Forefaldende kontorarbejde

Det giver sig selv, at du skal have en interessere i kunst, kommunikation og PR. Det kommer til at gå stærkt, og du skal kunne tænke selv og tage ansvar.

Vi kan tilbyde praktikplads i en dynamisk virksomhed, hvor du får mulighed for at samle erfaring og få en grundlæggende forståelse for, hvad der sker på den internationale kunstscene, og hvordan det foregår. Kort sagt kan vi tilbyde dig en indsigt i de mekanismer, der udgør samtidskunsten – og en uddannelse indenfor det at rådgive og navigere i denne fantastiske verden.

Vi ønsker en praktikant for 6 – 12 måneder. Vi regner med, at du kan tage din SU med og vi kan supplere med yderligere 2.000,- pr. måned – der vil være stor chance for ansættelse i en studenterstilling efterfølgende. Vi forventer, at du investerer omkring 30 timer om ugen i Asbæk Art Consulting. Så der vil være mulighed for at du kan tage et fag sideløbende og vi er selvfølgelig fleksible omkring eksamen.

Start 1. marts eller hurtigst muligt.

Hvad vi helt konkret forventer af dig:

• I gang med en videregående uddannelse gerne fra ITU, KUA eller CBS

• Gode kommunikationsfærdigheder mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk

• Mac bruger

• Du kender din Office pakke til mere end husbehov

• Gerne kendskab til Photoshop

Send en mail med dit CV og en ansøgning til tania@nullasbaekartconsulting.dk. Har du et par uddybende spørgsmål, kan du kontakte Tania Grønvald på 51 80 80 54 eller sende en mail til ovenstående adresse.

Ansøgningsfristen er d. 15. februar 2013.

Skriv et svar