FERNISERING PÅ OVERGADEN

Sofie Thorsen: Spielplastiken, 2012.

Det er en stor glæde for Overgaden at kunne invitere til fernisering fredag den 8. februar fra kl. 17-20 på udstillingerne IG 383 and The Play Sculptures af Thorbjørn Bechmann og Sofie Thorsen og Medium Large af Jesper Dyrehauge.

I den kommende udstilling på Overgaden undersøger og udvider Jesper Dyrehauge i en serie af nye værker maleriets rumlighed og virkemidler. På store, ugrundede lærreder opbygger han med gulerodstryk monokrome billedflader af flimrende prikker, for herved at danner abstrakte variationer over geometriske figurer.
Mens Dyrehauge skaber opart-inspirerede farveflader, udforsker Thorbjørn Bechmann og Sofie Thorsen i duoudstillingen IG 383 and The Play Sculptures legeskulpturen som kunstnerisk fænomen. I to parallelle installationer, der bl.a. består af skulptur, video og fotografi, adresseres de ideologiske og æstetiske aspekter i en række legeskulpturer i det offentlige rum fra efterkrigstidens Europa. For mere information se Overgadens hjemmside.

Klik her for at se programmet over udstillingsrelaterede event.

FRI ENTRE Udstillinger og events på Overgaden er altid gratis og alle er velkomne.

Overgaden.
Institut for Samtidskunst
1414 København K
www.overgaden.org

 

Skriv et svar