Gå-hjem-møde: museets samlinger online

5. februar kl. 15 slår Statens Museum for Kunst dørene op for et gå-hjem-møde, hvor James Davis og Lizzy Jongma vil fortælle om deres arbejde med at formidle og tilgængeliggøre Tate og Rijksmuseums samlinger digitalt.

James Davis var en af hovedkræfterne bag søgningen i samlingerne på Tates hjemmeside, og han vil fortælle om både processen og resultaterne med at skabe en søgning, som gør det let og intuitivt at søge for mange forskellige brugere. James var tidligere Online Collection Editor hos Tate i London og arbejder i dag for Google Art Project.

Lizzy Jongma er Data Manager hos Rijksmuseum og har stået bag museets frigivelse af kunstværker under Creative Commons og har også været med til at lave museets nye og meget omtalte hjemmeside, som er blevet rost for sin måde at præsentere samlingerne på.

Mødet er gratis at deltage i og er rettet mod mennesker, der arbejder på og med museer.

Du tilmelder dig ved at sende en email til web@nullsmk.dk med navn og institution. Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet. Send gerne invitationen videre, hvis du kender andre, der kunne være interesserede i at deltage.

Tidspunkt: 5. februar kl. 15-17
Sted: Statens Museum for Kunst

Skriv et svar