Statens Museum for Kunst søger praktikant

Vil du have indsigt i arbejdet med sponsorer og fundraising på Danmarks Nationalgalleri?
Vi søger en praktikant til et seks måneders praktikophold – eller en periode efter nærmere aftale – i Kommunikationsafdelingen på Statens Museum for Kunst. Dit fokusområde vil blive at assistere i det daglige arbejde med museets strategiske samarbejdspartnere: sponsorer og fonde. Området er i rivende udvikling, så der er brug for en person med mange idéer og en god systematisk sans. Det vil klart være en fordel, hvis du kender til det danske fondsliv og/eller har arbejdet med sponsorater, idet du vil blive inddraget i både strategiarbejde, idéudviklingsprocesser, synliggørelse af arbejdet med sponsorer og fundraising på museets hjemmeside mv. Din nærmeste kollega bliver Fundraising- og Partnerskabsansvarlig Hanne Støvring.

Spændende periode på museet
Vi har brug for dig fra slutningen af januar til september 2013. Du vil opleve en spændende periode, hvor museet åbner særudstillinger og hvor nye strategier søsættes. Museets nye digitale platform er konstant i udvikling, hvor også du vil blive inddraget. Desuden vil der foregå en masse andre aktiviteter ikke mindst på museets scene.

Om dig
Din studiemæssige baggrund kunne være fra Kommunikation, Performance-Design, Moderne Kultur eller Kunsthistorie, men er ikke altafgørende for os. Det er derimod vigtigt, at du er struktureret, præcis og effektiv. Vi vil foretrække studerende, som er i gang med deres kandidatuddannelse.

Vi vil også lægge vægt på, at du:
– arbejder selvstændigt, struktureret og systematisk
– evner at tænke strategisk, kreativt og samtidig har sans for detaljen
– er positivt indstillet i forhold til nye udfordringer
– er ansvarlig og punktlig, så tingene bliver gjort ordentligt og til tiden
– har interesse for kunst og kultur
– har gode formuleringsevner skriftligt såvel som mundtligt både på dansk og engelsk.

Om os
Vi kan tilbyde et spændende job på en levende kulturinstitution. Stillingen byder på mange personlige og faglige udfordringer. Du kommer til at indgå i et team af engagerede og initiativrige medarbejdere, der brænder for at gøre museet til en endnu bedre strategisk samarbejdspartner samt en dynamisk aktør i dansk kulturliv.

Stillingen er ikke lønnet. Derfor vil vi foretrække ansøgere, som kan inkludere praktikopholdet i et igangværende studieforløb. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer ugentligt, men vi er opmærksomme på, at der indimellem kan være brug for at sætte tid af til studieaktiviteter.

Søg stillingen
Du søger stillingen via vores e-rekrutteringssystem på SMKs hjemmeside www.smk.dk, hvor du under “ledige stillinger” følger anvisningerne. Du modtager inden 24 timer en automatisk udsendt mail som kvittering for vores modtagelse af din ansøgning mv.

Du bedes uploade ansøgning, CV og evt. anden relevant dokumentation.
Ansøgningsfristen er 2. januar. Der vil blive afholdt samtaler den 7. og 8. januar.
Har du spørgsmål, så send en mail til Hanne Støvring, hanne.s@nullsmk.dk

Du vil i forbindelse med et praktikophold på museet skulle fremvise en ren straffeattest.

Statens Museum for Kunst er hele Danmarks kunstmuseum. Museets vision er at være et førende nationalgalleri – kendt og respekteret for kvalitet og nytænkning.

Skriv et svar