Magasinet Udvikling og CPH:DOX præsenterer filmen TOMORROW

Tomorrow – filmvisning og paneldebat om kunst, aktivisme og politik d. 4. nov. kl. 17 i Teater Grob.

Om filmen: “Voina” betyder krig på russisk. Det er også navnet på et anti-autoritært kunstkollektiv på tre mennesker og et 1-årigt barn, der med performance-kunsten som deres eneste våben udøver fredelige aktioner i symbolsk protest mod Putins Rusland. Da en video, hvor de vælter en politibil, bliver et internationalt Youtube-fænomen, står den stædige trio pludselig midt i en ophidset mediestorm: kunst eller hærværk? Politisk protest eller vandalisme?

Efter visningen d. 4/11 er debat med Mikkel Bolt, lektor og ekspert i politisk kunst, og Morten Gøbel Poulsen, projektleder ved CKU, om kunst som politisk og aktivistisk våben – arrangeret i samarbejde med Magasinet Udvikling. I ugerne op til festivalen vil performancegruppen Below Dreaming lægge små videoværker op på CPH:DOX’ blog. Det samlede værk ‘Actions’ vil i dansk målestok kommentere på problematikkerne i Tomorrow.

Normalpris 75 kr (60 kr. studerende). Billetter kan købes på www.cphdox.dk eller i døren på aftenen på Teater Grob, Nørrebrogade 37, Kbh N.

Skriv et svar