Årets Wundergrund festival er på trapperne

Else Marie Pade / Jacob Kirkegaard / Katrine Gislinge / Fuzzy / Bjørn Svin / Bent Sørensen / Mark Fell / Bjørn Nørgaard / Reinhold Friedl / Maria Laurette Friis / The Chap, / Horst Possling / Josephine Cronholm / Tori Wrånes / Kala-OK / Bastian Kallesøe / Christina Von Bülow / Garth Knox / Rasmus Zwicki og mange mange flere.

Oplev ti dage med den nyeste, eksperimenterende musik, når Wundergrund 2012 sætter forskellige kunstneriske generationer stævne og skaber nye musikalske traditioner. Fra den 26. oktober til 4. november præsenterer Wundergrund de stærkeste elektroniske pionerer i nye partnerskaber med den helt spirende undergrund, Fluxus-kunsten genopstår i en overdådig 2-dages fest på Christiana og divaer dukker op i nye gestalter…

Elektroniske generationer slår gnister
Wundergrund forfølger den elektroniske åre, når nogle af landets største elektroniske navne finder sammen i nye makkerpar: Hør Else Marie Pade i en musikhistorisk koncert, når hun for første gang i årevis skaber et helt nyt værk i samarbejde med Jacob Kirkegaard lørdag den 27. oktober på hendes tidligere arbejdsplads i det gamle Radiohus. Og gå ikke glip af et ekslusivt besøg fra den britiske techno-kunstner Mark Fell, som spiller samme aften.

Årets gæstekuratorer
Wundergrund har i år inviteret to gæstekuratorer til at være med til at forme årets program. Lucia Odoom kommer til Wundergrund med et solidt kendskab til den nyeste musikscene gennem sin tid som vært på P3s Elektriske Barometer og sit arbejde som vært for P6 Beats KliK! Anne Hilde Neset har gennem 15 år været med helt fremme på den internationale musikscene som medredaktør af det London-baserede magasin The Wire go som kurator for tværkunstneriske events på Tate Modern og mange andre steder.

Fluxus Folkefest på Christiania
Wundergrund dækker op til en todages Fluxus-fest i Byens Lys på Christiania, hvor musikere, komponister, skuespiller, billedkunstnere og publikum går i clinch med instruktioner og partiturer fra mestre som John Cage, George Maciuanas, Philip Glass og Henning Christiansen, og helt nye fluxusværker ser dagens lys, når yngre generationer tager over og giver deres bud på fluxus anno 2012. Oplev blandt andet danske Rasmus Zwicki og Bjørn Nørgaard samt berlinerensemblet Horst Possling med tyske Reinhold Friedl i front.

www.wundergrund.dk
www.facebook.com/wundergrund.cph
www.billetto.dk


Skriv et svar