Østersskalle-happening med Bjørn Nørgaard

På restaurant Mielcke og Hurtigkarl I Frederiksberg have, har vi fået den ære at være medvært til afholdelsen af DM og VM i østersåbning, i forbindelse med afslutningen af Oyster Trophy Week 2012. De jeg er medansvarlig søger jeg en frisk og eventuelt kunstinteresseret person der ønsker at pynte sit CV med kunstneren Bjørn Nørgaards navn. Bjørn Nørgaard skal lave en happening af disse østersskaller og har brug for hjælp til en kreation af 2000 skaller. Opgaven er ulønnet, men vi lover at det bliver nogle hyggelige og festlige timer, og vi sørger selvfølgelig for mad og drikke. Arrangementet foregår på pladsen foran Frederiksberg have, lørdag d. 20. oktober fra kl 10 til 16. Hvis du og en ven/veninde er interesseret vil jeg meget gerne høre fra dig!

Venlig Hilsen
Trine Nielsen

http://www.oysterweek.dk/eventboard/arrangementer-i-koebenhavn-og-frederiksberg/danish–world-oyster-cup.aspx

Skriv et svar