Coaching og spørgeteknik – praktiske arbejdsredskaber til dit arbejds- og privatliv

27.oktober 2012 kl.11-15 

Coaching handler om at motivere og støtte mennesker til selv at opnå deres mål og udvikle deres kvalifikationer. Det er en teknik, der er blevet en populær indenfor alt fra ledelse til selvudvikling.

Dette coaching-kursus ved psykolog Louise Brygger Jacobi henvender sig til dig, der gerne vil have indblik i, hvad coaching er, og hvordan du kan bruge det i din arbejdsmæssige dagligdag. Du får konkret erfaring med, hvordan coaching kan bruges, og hvordan man bedst stiller spørgsmål, som åbner for andres egen refleksion og giver dem ejerskab over de løsninger, de vælger.

Deltagere, som allerede har nogen erfaring med coaching, vil også kunne have glæde af at fordybe sig yderligere i øvelser og praksistræning, som er hovedfokus for kurset.

Program

11.00: Velkomst og præsentation

11.15: Introduktion til coaching:

  • Hvad er coaching?
  • Hvordan kan coaching bruges i mit arbejdsliv?
  • Hvordan hjælper jeg andre til selv at finde gode løsninger på deres problemer?
  • Kommunikation og feedback

11.45: Walk-and-talk (øvelse). Vi vandrer gennem Dyrehaven til en restauration, hvor vi får serveret frokost.

13.00: Praksistræning i mindre grupper:

  • Øvelser i at anvende konkrete, coachende spørgeteknikker
  • Tænk gerne på forhånd over et dilemma fra dit arbejdsliv, som du kunne have lyst til at blive klogere på!

13.45-14: Kaffepause

14-15: Praktiske øvelser fortsat. Vi arbejder i mindre grupper med såkaldte ”reflekterende teams”, hvor deltagerne på skift coacher hinanden, observerer og bidrager med feedback.

15: Afrunding og evaluering.

Om underviseren

Louise Brygger Jacobi (f.1979) er autoriseret psykolog og uddannet fra Københavns Universitet. Louise har i en årrække arbejdet som erhvervspsykolog i bl.a. konsulenthuset Kjærulf & Partnere samt i Dansk Industri, hvor hun har undervist på kurser og uddannelser i coaching, konflikthåndtering, kommunikation, rekruttering mv. Louise har desuden coachet ledere og medarbejdere fra en række danske virksomheder. Aktuelt arbejder Louise som børnepsykolog og varetager i den forbindelse daglig supervision, coaching og rådgivning af forældre, lærere og pædagoger.

Praktiske informationer

  • Deltagerne vil få udleveret undervisningsmaterialet og hand-outs om spørgeteknikker på kursusdagen
  • Pris: fordi Louise stiller sin ekspertise frit til vores rådighed har vi mulighed for at tilbyde dette kursus til den favorable pris af 420 kr inkl.  frokost på restauration og forplejning under kurset
  • Tilmelding på www.facebook.com/Springforbinu eller husk@nullspringforbi.nu

Skriv et svar