Studerende søges til Skoletjenesten på Thorvaldsens Museum

Skoletjenesten på Thorvaldsens Museum søger to kollegaer, der kan indgå i vores team af undervisningsmedarbejdere. Arbejdet vil primært bestå af undervisning og booking, men man vil også kunne blive tilknyttet andre formidlingsprojekter afhængig af erfaring og interesse.

Vores undervisning er dialogbaseret, og vi inddrager forskellige undervisningsmetoder som f.eks. fortælling, skriveøvelser og skitsetegning. Det er en forudsætning, at ansøgeren har lyst at udvikle sig både fagligt og pædagogisk.

Medarbejderne i Skoletjenesten på Thorvaldsens Museum har uddannelsesmæssig baggrund fra universitetet, kunstakademiet og lærerseminariet, og vi ser det som en fordel, at vi arbejder ud fra forskellige tilgange til formidlingsarbejdet – det afføder inspiration og gode idéer. Til de opslåede stillinger søger vi to studerende, der har interesse for og indsigt i kunst og formidling til børn, unge og voksne.

De to ledige stillinger er i første omgang underviserstillinger uden faste arbejdsdage, senere forventes det, at vi kan tilbyde stillinger med to arbejdsdage på i alt 7,5 time pr. uge. Det er kun studerende, der kan komme i betragtning til stillingen.

Hvis stillingsbeskrivelsen har vagt din interesse, så send en kortfattet ansøgning til Skoletjenesten på Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 Kbh K eller på e-mail: line.esbjoern@nullthorvaldsensmuseum.dk.

Vi skal have ansøgningen senest onsdag d. 3. oktober kl. 12.

Med venlig hilsen

Line Esbjørn

Leder af Skoletjenesten på Thorvaldsens Museum

Skriv et svar