Klub Kurz blænder op for en ny sæson

.. og første event løber af stablen torsdag d. 20. september kl. 20.00, hvor vi blandt andet viser 3 film i samarbejde med den ålborgensiske kortfilmfestival Filmkraft. Som sædvanlig er der kolde øl, lune popkorn og hygge i ubegrænsede mængder – og så får vi instruktørbesøg!

Tilmeld dig eventen her: www.facebook.com/events/364680020266748

Program:

VILDMAND (2012)
En mand er flyttet ud i skoven, hvor han forsøger at leve enkelt og i pagt med naturen. Men hvordan skaffer man mad, når man ikke kan løbe en hare op, og jagten hele tiden forstyrres af flokke af mountainbikere?

Instruktør: Gorm Just
Længde: 9 min.

Vildmand

UNKNOWN PLEASURES (2011)
En film om forbudte længsler..

Længde: 11 min.

BASTIAN PÅ ROSKILDE – FOR FØRSTE GANG (2009) er en mockumentary om en ung fyr, Bastian, der tager på Roskilde for at udleve festivaldrømmen, få en masse venner og score en masse damer. Men så nemt er det ikke lige. Trods ihærdige forsøg, lykkes nemlig ingen af delene.

Instruktør: Asger Lindgaard
Længde: 8 min.

Ambulo

AMBULO (2012)
Da ambulancelægen Dorte rykker ud til en forulykket bil og finder sin datter Signe bag rattet, må hun træffe et valg mellem sit moderinstinkt og sit lægeløfte.

Instruktør: Mathias Elmose Andersen

Slug Invasion

SLUG INVASION (2012)
Vi ruster os med salt og skovle, når dræbersneglene invaderer blomsterne i vores haver. Men hvad nu hvis de små brune væsener slog igen med militærskyts og en aggressiv hær? I “Slug Invasion” tager dræbersneglene kampen op mod en bedstemor, der stille og roligt går og udrydder de brune væsener i haven.

Instruktør: Casper Wermuth
Længde: 6 min.

Følg med på siden her:
http://www.facebook.com/klubkurz

Eller på bloggen her:
http://klubkurz.wordpress.com

Om KLUB KURZ
KLUB KURZ er en månedlig filmklub på Husets Café. Den 3. torsdag i måneden viser KLUB KURZ kortfilm og andre mindre filmproduktioner af både upcoming og mere etablerede filmfolk. Genrerne spænder bredt. Vi viser både animationsfilm, små dokumentarer, musikvideoer og meget andet.

Dørene åbner kl. 19.00 i Husets Café. Stemningen er afslappet, og der er indlagte pauser, hvor du kan hente forsyninger i baren. Efter filmvisningen spiller vi musik, snakker film og hygger os, indtil baren lukker.

Husets Café ligger på stueetagen i Huset i Magstræde (nu: Huset KBH). Indgangen finder du på Rådhusstræde 13, lige når du kommer igennem porten.

Skriv et svar