LAK søger frivillige

Skal du være frivillig på en ny eksperimenterende lydfestival i starten af september?

Er du en haj med en hammer eller en ørn bag en bar, ser du dig selv give Camilla Plum baghjul bag kødgryderne, er du en skarp formidler eller har du en lydtekniker gemt i maven, så er det DIG, vi står og mangler!

Hvis du kunne tænke dig at være en del af LAK, kan du stadig nå det – vi mangler frivillige til både opbygning og afvikling af festivalen. Til gengæld vil du blive en del af et fantastisk hold frivillige, der har gratis adgang til hele festivalen, får mad og forplejning under alle vagter, øl, samt mulighed for at deltage i den store afsluttende fest for LAK søndag aften!

Hvad er LAK?
LAK er Københavns nye festival for lydkunst og eksperimenterende musik. LAK vil i løbet af fire dage sætte fokus på anderledes og alternative koncertoplevelser og lydformer med musikere, lydkunstnere og forskere fra hele Norden.
Festivalen afholdes på en gammel lak-fabrik (deraf navnet), som ligger på Prags Boulevard 43 på Amager, og nu er et brugerdrevet område for kunstnere og iværksættere. LAK festival vil indtage hele området og præsentere koncerter, lydperformances, lydinstallationer, workshops og foredrag i de gamle fabrikshaller, kontorer, tårnrum, værksteder og udendørs bl.a. i Prags Have.

Hvad får jeg ud af det?
Vær med til at opstarte og afvikle en ny og spændende festival
Få mulighed for at udvide dit faglige og sociale netværk
Lækre lydoplevelser og fremragende forplejning m.m.
LAK afholdes d. 6. – 9. september 2012, og der er brug for frivillige hænder og hoveder både før, under og efter festivalen. Vi skal have besat alt lige fra bar- og entrévagter, madlavning, opbygning af festivalområde og scener, installation af kunstværker, lydteknik, afvikling af koncerter m.m.

Se mere om LAK på www.lakfestival.dk og www.facebook.com/lakfestival

Er du interesseret, så tag fat i dine bedste venner, onkel, underbo eller elsker/inde og skriv til Tajs på tajs@nulllakfestival.dk eller ring på 30250587. Vi vil gerne høre fra dig senest d. 24. august – da vi går igang med opbygningen af området fra d. 27. august.

Spred gerne ordet.

1000 kærlige hilsner,

LAK festival

Skriv et svar