I praktik som dramaturg?

Praktikmulighed: Dramaturg/instruktørassistent søges

Teaterkompagniet – Syddjurs Egnsteater søger en kandidatstuderende i teatervidenskab som dramaturg og instruktørassistent til produktionen af forestillingen Østen for Solen og Vesten for Månen. Prøverne kommer til at foregå i København i ugerne 34 til og med 40. Der er premiere i uge 41 i Rønde, Djursland. Forestillingen bygger på Asbjørnsen og Moes fortælling. Tekst og handling bliver udviklet af teaterleder og instruktør Hege Tokle i samarbejde med Hans Hartvig-Madsen.
Du skal fungere som et ekstra sæt øjne på forestillingen, komme med input samt være medhjælper og holde styr på stumperne – med hvad det nu kan indeholde – for instruktøren.
Du får mulighed for at opleve det praktiske arbejde som dramaturg på en forestilling og for at udvide dit netværk i teaterverdenen. Praktikken kan evt. indgå som en del af dit studie, i hvilket tilfælde vi naturligvis vil være behjælpelige mht. rapportering eller lignende.
Det er vigtigt, du kan være tilstede fra start til slut i prøveperioden .

Teaterkompagniet – Syddjurs Egnsteater har mindst to egenproduktioner årligt, tilbyder mange gæsteforestillinger og har herudover en række andre funktioner som kulturinstitution. Du kan læse mere om teatret på www.syddjursegnsteater.dk.
Hvis du er interesseret, så skriv en kort mail om dig selv til lone@nullteaterkompagniet.dk, Vedhæft evt. dit CV.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Lone på 2574 5500.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Alle os i Teaterkompagniet – Syddjurs Egnsteater

Skriv et svar