Koncert: SMC 2012 Musik for nye instrumenter og interfaces – Torsdag d. 12/7

EmptyUnder den internationale konference Sound and Music Computing 2012 lægger Overgaden hus til en koncert med værker, der er særligt komponeret til nye instrumenter og interfaces. Koncerten vil på originale måder udforsker grænseflader og overlap mellem krop og lyd og vil blandt andet byde på kompositioner for 4-hændig iPhone, telegraf, vokal og robotteknologi.

Aftenens program inkluderer:
Atau Tanaka og Adam Parkinson: Adam and Atau
Yuta Uozumi og Keisuke Oyama: Four Fragments
Dan Tramte: Corse Mode
Dimitri Paile og Johan Snell: Brain Music
Butch Rovan og Lucky Leone: Slim Jim Choker
Chikashi Miyama: Treble Motion

Den årlige SMC-konference har været afholdt verden over siden 2004 og arrangeres i år af afdeling for Medialogi på Aalborg Universitet København. Arrangementet på Overgaden foregår på engelsk og deltagelse er gratis.

Tid: Torsdag d. 12. juli kl. 20-21.30
Sted: Overgaden Institut for Samtidskunst, Overgaden neden Vandet 17, København K
www.overgaden.org

Skriv et svar