Totalteateroplevelse på Overgaden: Ømme dupper 1.- 3. juni

Fredag d. 1. juni slår Overgaden dørene op til performance- og totalteater-oplevelsen Ømme dupper. I løbet af weekenden udfoldes et myldrende univers med mere end 20 medvirkende performere og ‘hverdags-eksperter’.

I en fortravlet tid, hvor der er en tendens til at jagte de ophøjede øjeblikke, yderpunkterne og succesoplevelserne, sætter teater Lucky Motel fokus på langsomheden, sanseligheden og skønheden i den nære hverdag med afsæt i Gertrude Steins lyriske klassiker Tender Buttons.

Afhængigt af, hvornår man kommer forbi, og hvor længe man bliver, kan man opleve så forskellige ting som et hviskende papirhus, reparation af appelsiner, dissektion af øjne, fællesspisning, Stein-tolkning, sovende mennesker og en sjælesørgende radio-dj.

Åbningstiderne i weekenden er fredag d. 1. juni kl. 17-24, lørdag d. 2. juni kl. 12-24 og søndag d. 3. juni kl. 12-17.
Gratis entré.
Overgaden Institut for Samtidskunst, Overgaden neden Vandet 17, København K
Se mere på www.overgaden.org

 

 

Skriv et svar