Frivillige søges til opsætning af lydkunst udstillingen/festivalen

FRI LYD i Den Frie Udstillingsbygning

Den Frie Udstillingsbygning søger 4 frivillige til at hjælpe med opsætningen af udstillingen FRI LYD i uge 23, med start mandag den 4. juni. Det drejer sig om forholdsvis komplicerede værker, og det kræver derfor en vis praktisk snilde at håndtere og opsætte dem.

Lydkunstfestivalen  FRI LYD er en 10 dages kombineret udstilling og festival med et dagligt liveprogram, der løber fra den 9. juni – 17. juni 2012.
Toneangivende internationale og nationale anerkendte lydkunstnere giver deres bud på aktuelle tendenser, ved at fylde Den Frie Udstillingsbygning med værker og performances, som for første gang vises i Danmark. Udstillingen præsenterer en bred tilgang til fænomenet lydkunst ved både at vise installationer og liveperformances. Installationerne er kurateret af den belgiske kurator Joost Fonteyne, der især er kendt for at lede og kuratere den årlige lydkunst festival, Festival van Vlaanderen i Kortrijk i Belgien.

De deltagende installations kunstnere er:
Artificiel (CA), Aernoudt Jacobs (BE), Cléa Coudsi og Eric Herbin (FR) og Stijn Demeulenaere.

Den Frie Udstillingsbygning tilbyder en indsigt i institutionens daglige arbejde med udstillings- og projektvirksomhed. Som frivillig i Den Frie Udstillingsbygning kommer du til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse samt husets øvrige medarbejderne. Vi er et velfungerende team, der har en sjov, men også travl hverdag. Vi søger derfor assistenter der kan se det spændende i en til tider hektisk arbejdsdag med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Den Frie Udstillingsbygning kan desværre ikke afse lønudgifter i forbindelse med opholdet, men vi kan tilbyde dig at komme helt tæt på nogle af de arbejdsopgaver, der eksisterer i forbindelse med opbygningen af en udstillingsproduktion samt tilhørende aktiviteter, og vi kan desuden tilbyde dig at snuse til et kreativt miljø, hvor du får rig mulighed for at møde kunstnere og kunstengagerede mennesker.

Vi forestiller os at dit ophold er struktureret således, at arbejdsskemaet passer dig. Skulle dette have vagt din interesse, så send os en mail til: info@nulldenfrie.dk (Mærket ”Frivillig”).

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar