Tegnestuen Rosan Bosch søger kommunikationspraktikant til efteråret 2012

Kommunikationspraktikant søges til tegnestuen Rosan Bosch fra august/september 2012 og 5-6 måneder frem.

Tegnestuen Rosan Bosch er en kreativ og dynamisk virksomhed, der skaber projekter ud fra en bred skala. Porteføljen spænder fra udstillingskoncepter over totalindretning af skoler og biblioteker til udvikling af kreative kontormiljøer. Rosan Bosch arbejder med kunst, arkitektur og design som tværfaglige redskaber for innovation og forandring og skaber nye og innovative miljøer, som udfordrer etablerede kulturer og tænkemåder.

Som del af vores daglige arbejde har vi brug for en dygtig praktikant, der kan hjælpe os med vores eksterne kommunikation. Som praktikant hos Rosan Bosch vil du få et stort ansvar og en bred berøringsflade med vores projekter. Du bliver en vigtig brik i det daglige arbejde, og arbejdsopgaverne tilrettelægges efter dine interesser og kompetencer, men kan for eksempel være:

  • vedligehold og udvikling af hjemmeside
  • produktion af artikler og projektbeskrivelser
  • hjælp til udarbejdelse og opsætning af præsentationsoplæg
  • Formidling gennem sociale medier
  • PR og pressearbejde
  • nyhedsbreve og invitationer

Du læser kommunikation, kulturformidling eller tilsvarende og har lyst til at supplere din teoretiske viden med en mere praktisk erfaring. Du er dygtig til at skrive og interesserer dig for kunst, arkitektur og design.

Stillingen er en ulønnet praktikstilling 37t./ugen.

Send din ansøgning sammen med cv og andet præsentationsmateriale til Kommunikationsmanager Kasper Kloch på: kk@nullrosanbosch.com inden d. 15. juni 2012.

Læs mere om os på: www.rosanbosch.com

Skriv et svar