DOXBIO søger frivillig og/eller praktikant til markedsføringsopgaver og/eller event-produktion.

DOXBIO søger frivillig og/eller praktikant til markedsføringsopgaver og/eller event-produktion.

Periode: 2. semester af 2012

DOXBIO er Danmarks første landsdækkende biografklub for dokumentarfilm. Klubben minder om ”Filmporten” og ”Biografklub Danmark” men med rum for kreative indslag lokalt og med dokumentarfilm på plakaten.

Vi leverer skræddersyede forløb for hver enkelt filmtitel, hvilket inkluderer samarbejder med mange forskellige slags mennesker, organisationer og institutioner. Det betyder også, at markedsføringen er forskellig hver eneste gang, hvilket stiller krav til din kreativitet.

DOXBIO – Minimum 6 prominente dokumentarfilm årligt: Et nyt emne og film distribueres via et fast netværk af 50 biografer landsdækkende simultant og fulgt af events, debat mm. Et udvalg af film i DOXBIOs program: Food Inc., Into Eternity, Armadillo, Ambassadøren, The Good Life, Svend, Testamentet.

Du vil være med til at lancere vores efterårsprogram på minimum 3 film. Dette vil involvere presse, markedsføring, debatter og events. Kun opfindsomheden sætter grænser.

Som en del af DOXBIO vil du være med til at udvikle vort samarbejde med producenter, distributører og biografer over hele landet. Du vil samarbejde tæt med de to direktører men også med egne ansvarsområder.

Hvert forløb vil tilpasses specifikke studiekrav eller interesse. Ansvarsområdet vil knyttes direkte til en-to specifikke filmtitler.

Eksempler på arbejdsopgaver :
– Ide-generering til og afvikling af markedsføring og events.
– Arbejde med DOXBIOs tilstedeværelse på online-platforme
– Formidling; web-indhold, pressemeddelelser mm.
– Kontakt og koordinering med  samarbejdspartnere: trykkeri, biografer, producenter, mediepartnere, mm.
– Publikum research/strategi og udvikling af databaser.
– Direct marketing for filmen relevante målgrupper.

Opholdet er ulønnet. Til gengæld tilbyder vi: Muligheden for at være del af udviklingen af et markant initiativ i samarbejde med centrale producenter, biografer og distributører. Endelig har vi et ungt, kreativt og sjovt arbejdsfælleskab på Tagensvej 85F, 2200 N sammen med organisationerne CPH PIX, Buster og CPH:DOX.

Det er muligt tilpasse arbejdsdagene afhængigt af øvrige forpligtelser.

Hvis du er interesseret så send en kort e-mail og CV med de fornødne kontaktoplysninger til Josephine Michau, josephine@nulldoxbio.dk

Ansøgningsfrist: 8. juni 2011

Med venlig hilsen

Josephine Michau

Se også hjemmesiden: www.doxbio.dk for yderligere info.

Skriv et svar