Vær med til at udvikle Hotel Pro Formas kommende forestillinger som praktik

Hotel Pro Forma er et af de førende produktionsselskaber i Europa inden for eksperimenterende scenekunst. Hotel Pro Forma søger studerende til efterårssemestret, som har lyst til at være en del af et tværfagligt team, som bidrager med deres viden inden for bestemte fagområder. Samtidigt vil de studerende få et enestående indblik i Hotel Pro Formas kunstneriske og produktionsmæssige processer.

Praktikanter vil bl.a. have mulighed for at  deltage i udviklingen af Den der hvisker lyver. Forestillingen er Hotel Pro Formas kommende nye produktion som har premiere i København i november 2012. Her vil der være mulighed for at deltage inden for forksellige fagområder i forbindelse med produktionen.

Som en del af praktikopholdet arrangeres en kunstnerisk visning over for et mindre publikum i december 2012, enten som digitalt eller fysisk værk. Alle projekterne udvikles i samarbejde med Hotel Pro Formas kunstneriske og administrative ledelse.

Projekterne er – som alle vores produktioner – en undersøgelse af forskellige fænomener inden for performativ kunst, arkitektur, lys og lyd, perception, brug af nye teknologier samt formidling.

Vi søger praktikanter / studerende inden for et eller flere af disse emner:

Lyd

Lys

Text / dramaturgi

Visuelle medier

Arkitektur

Arts Management

Perioden for praktikopholdet er 24. september – 14. december 2012. Praktikopholdet er ulønnet. Arbejdssproget er engelsk, da programmet er internationalt.

En typisk uge kunne bl.a. indeholde: overordnet arbejde med projekterne, kortere oplæg og dialog ved Hotel Pro Formas kunstneriske og administrative ledelse, deltagelse i produktionsmøder, eksterne input som udstillinger, foredrag eller mindre workshops.

Har du lyst til at deltage i udvikling af de nævnte projekter? Send en motiveret ansøgning med specificering af dit fagområde og med eksempler på dit arbejde mærket Praktik 2012 til

 

mail@nullhotelproforma.dk

 

eller til

 
Hotel Pro Forma

Strandlodsvej 6

2300 København S

 

Deadline for ansøgning d. 28. maj 2012. Svar senest d. 15. juni 2012.

 

For mere information kontakt manager Bradley Allen, t. +45 32 64 01 31, ba@nullhotelproforma.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kirsten Dehlholm

Artistic director Hotel Pro Forma

 

Skriv et svar