Nielsen på Det Kongelige Teater

De europæiske medier i Skuespilhuset – kun få forestillinger!
Spilleperiode: 24/4-9/5, Lille Scene, Skuespilhuset

Oplev det første drama fra Nielsens, engang kendt som Claus Beck-Nielsen og siden Beckwerket, hånd efter hans nylige genopstandelse.

Med den succesfulde instruktør Elisa Kragerup ved roret er scenen sat for en seance, hvor alverdens magter gennembryder, taler igennem og skånselsløst ydmyger de otte medvirkende kongelige skuespillere.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT FORESTILLINGEN KUN SPILLER FÅ GANGE, OG AT DER ER HALV PRIS (=75 KR), HVIS DU ER UNDER 25 ÅR.

”I januar 2011 blev iscenesættervirksomheden Das Beckwerk lukket, og den navnløse leder forlod rampelyset. I næsten ti år, fra 2001-2010, havde han været Das Beckwerks “forsøgsperson”, der gennemgik en lang række identitetseksperimenter og blev sendt på risikable missioner i Irak, Iran, Afghanistan og USA. Efter et års karantæne fra offentligheden gør Nielsen, i foråret 2012 et forsøg på at vende tilbage, men uden at tage fokus.
I De europæiske medier bliver rollen som forsøgsperson eller medie for verdenshistorien givet videre til Det Kongelige Teaters skuespillere. Med det resultat at skuespillerne forvandles til magtesløse medier for alverdens stemmer, fra de mest udsatte, bådflygtninge og prostituerede børn, til verdensmagter som Google og Kina.”

Dramatiker: Nielsen
Instruktør: Elisa Kragerup
Scenograf: Palle Steen Christensen
Dramaturg: Solveig Gade

Medvirkende: Tammi Øst, Kirsten Olesen, Peter Plauborg, Nicolai Dahl-Hamilton, Rikke Lylloff, Karin Heinemeier, Peter Gilsfort og Henrik Jandorf.

Billetter: http://kglteater.dk/Alle_forestillinger/11_12/Skuespil/De_europaeiske_medier.aspx

Skriv et svar