Sammen om Sydhavnen søger studerende med udstillingsideer

Sammen om Sydhavnen har lige nu et projekt, hvor vi udsmykker og fornyer Sydhavnens lokale handelsgade; Borgbjergsvej. I den forbindelse har en af gadens erhvervslejemål, tilbudt udstillingsplads I deres vinduer.

Vi forestiller os, at tilbyde denne plads til en studerende der I forvejen har en interesse for udstillingsfeltet og som ønsker at afprøve forskellige kuratoriske ideer. Sammen om Sydhavnen arbejder i forvejen med flere kunstnere, arkitekter og designere som der vil kunne etableres samarbejder med. Den studerende vil igennem projektet få mulighed for at afprøve teori i praksis og knyttet bånd til arbejdsmarked.

Begge vinduer vender ud mod Borgbjergsvej og ligger i gadeplan.

Hvis overstående har fanget din interesse, så send en mail til:

Bydelsudvikler Nabil Ben Chaabane på 23 30 35 29 eller Projektleder Stine Tobiasen på 29 25

Skriv et svar