Praktikant søges til pressearbejde på Statens Museum for Kunst

Har du lyst til at få erfaring med pressearbejde på landets største kunstmuseum? SMK søger en praktikant til et seks måneders praktikophold i kommunikationsafdelingen. Kommunikationsafdelingen har blandt andet ansvar for markedsføring af husets aktiviteter, pressekontakt, hjemmeside, sceneevents, magasin, annoncering, design, boghandel og museumsklubben. Afdelingen arbejder tværorganisatorisk, og du vil derfor naturligt komme i berøring med hele museet.

Arbejdsopgaver
Du skal særligt assistere i den daglige servicering af dansk og udenlandsk presse, fx. besvarelse af henvendelser fra pressen samt udarbejdelse af pressemateriale og –strategier. Desuden er en væsentlig del af jobbet at assistere afdelingen med opdateringer af hjemmesiden og ajourføring af pressekontakter.

Kvalifikationer
Igennem din igangværende uddannelse skal du være i berøring kommunikation eller journalistik.

Endvidere lægger vi vægt på at
• Du er glad for at skrive og har gode formuleringsevner skriftligt såvel som mundtligt både på dansk og engelsk.
• Du er kvalitetsbevidst
• Du er god til at holde mange bolde i luften med smil på læben.
• Du er praktisk orienteret og arbejder selvstændigt og systematisk.
• Du er nysgerrig og søger nye erfaringer inden for kommunikation.

SMK ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset køn, alder, religiøs og etnisk baggrund til at søge jobbet.

Ansættelsesvilkår
Eftersom praktikopholdet er ulønnet, anbefales det, at opholdet kan meritoverføres i forhold til din gældende studieplan.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Arbejdsstedet er Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K.

Tiltrædelse primo februar.

Ansøgning
Du søger jobbet via vores e-rekrutteringssystem på SMKs hjemmeside www.smk.dk, hvor du under “ledige stillinger” følger anvisningerne.

Ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og erfaringer skal være SMK i hænde senest den 15. januar 2012.

Du modtager inden 24 timer en automatisk udsendt mail som kvittering for vores modtagelse af din ansøgning mv.

Om SMK
SMK er en statsinstitution under Kulturministeriet og er Danmarks hovedmuseum for billedkunst. Museets kerneopgaver er forskning, formidling og bevaring. Se mere på www.smk.dk.

Spørgsmål
For yderligere oplysninger om stillingen, kan der rettes henvendelse til presseansvarlig Jakob Fibiger Andreasen på E jakob.fibiger@nullsmk.dk eller +45 3374 8474.

Skriv et svar