Deadline og P1 Orientering søger universitetspraktikanter fra 1. februar 2012

Søg praktik hos et af DRs researchtunge dagsordensættende programmer. Du får masser af erfaring med at opspore kilder og identificere vinkler på komplekse emner. Du bliver en del af redaktioner der arbejder både med korte deadlines og i længere forløb med en ambition om selv at sætte en dagsorden.

På Deadlineredaktionen jagter vi hver dag skarpe, velformulerede analytikere og politikere og beslutningstagere der har præget dagens nyhedsbillede. Du vil være med til at finde nye kilder og skaffe baggrundsmateriale til værter og journalister. Vi er en levende redaktion med engagerede diskussioner og glæder os til også at høre din mening.

Orientering på P1 søger to AC praktikanter til at assistere med research og bistå redaktionen i dagens produktion frem mod klokken 16.10 når vi går i luften. Du møder skiftevis fra morgenstunden når redaktionen samles til dagens redaktionsmøde – og senere hvor du er med i studiet under programmet. Vi er en redaktion af faste journalister med fagområder og en stor kreds af freelancere.

Fælles for begge redaktioner er at vi forventer at du er velorienteret, vågen og klar til at tage ansvar.

Vi glæder os til at åbne vores verden for dig og til at nyde godt af den faglige viden du har med fra din uddannelse. Stillingen som AC praktikant er ulønnet.

Yderligere oplysninger om de to programmer:
Orientering: Journalist Karen Hjulmand: khj@nulldr.dk: 28545966,
AC praktikant Thomas Tjærandsen: thtj@nulldr.dk 61244898
Deadline: Redaktør Ib Helles Olesen: iho@nulldr.dk 21608058

Ansøgningsfrist 15. november 2011.

Din ansøgning skal indeholde CV og relevante eksamensbeviser.

Alle ansøgninger – mærket den redaktion du helst vil være hos og evt. øvrige prioriteret – sendes til:

Karen Hjulmand
Orientering
DR Byen
Opgang 6, 2
Emil Holms Kanal 20
0999 København C.

Skriv et svar