PROJEKT LANDBRUG SØGER EN ASSISTENT

Fra 3.–31. marts 2012 spiller vandreforestillingen PROJEKT LANDBRUG på CaféTeatret. Vi bygger CaféTeatret om til en bondegård med en svinestald, en hønsegård, en kornmark og et forsamlingshus. Kunstnerisk leder, Christian Lollike, udfordrer det danske landbrug og forestillingen om, hvad teater kan være i samarbejde med de modige og internationalt anerkendte kunstnere: Cecilie Ullerup Schmidt, Joachim Hamou og Bo Madvig. De 3 kunstnere har fået hver deres rum og udvikler 3 forskellige bud på, hvordan dansk landbrug ser ud i en performativ kontekst. Læs mere om forestillingen på http://cafeteatret.dk

Vi har brug for en assistent/praktikant, som har lyst til at være en del af en udfordrende forestillingsproces. Du skal helst have erfaring fra andre kunstneriske produktioner og kunne navigere i en arbejdsproces, hvor vi undervejs og i fællesskab finder frem til en arbejdsform. Det vil være en fordel, hvis du interesserer dig for performative strategier og ønsker at gøre dig nogle erfaringer med eksperimenterende forestillingskoncepter. Det er også en fordel, hvis du selv har en interesse for eller tilknytning til landbruget, men ikke noget kriterium.

Du vil komme til at arbejde med følgende aspekter af forestillingen:

– Instruktørassistent
– Researchopgaver
– PR og publikumsudvikling
– Undervisningsmaterialer
– Udvikling af kunstnerisk produktion og koncepter

Praktikken kan med fordel kombineres med en eksamensopgave eller indgå som del af et praktikforløb. Prøveperioden starter 23. januar 2012 og løber i 6 uger, men det ville være optimalt, hvis du kunne deltage i nogle møder allerede i december.

Hvis dette har vagt din interesse, så send en kort ansøgning + cv til tanja@nullcafeteatret.dk. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Tanja Diers via mail eller telefon: 33 13 58 13.

Ansøgningsfristen er den 18. november 2011.

 

Skriv et svar