Kulturnat i Møstings Hus: Nikolaj Zeuthen, Skammens Vogn, Frisk Frugt og Music for Six Electric Guitars

Få en aften med krads lyrik og vitaminrig lo-fi musik, når NIKOLAJ ZEUTHEN, SKAMMENS VOGN, FRISK FRUGT og MUSIC FOR SIX ELECTRIC GUITARS indtager Møstings Hus på Kulturnatten og byder på live multimediehappening, hvor lyrik, musik, tekst og tegning går op i en højere enhed.

NIKOLAJ ZEUTHEN, der er kendt for sin bittersøde samfundskritik i digtsamlingen ”Oliebål” og romanen ”Verdensmestre”, er vært og disker selv op med et performanceforedragsshow, der evt. vil indeholde legoklodser.

Kritikerroste SKAMMENS VOGN, der består af de tre herrer Zeuthen, Oliver Hoiness (Joy L) og Jacob Millung (Moi Caprice), spiller groovy, minimalistisk og skramlet musik med et lyrisk, naivistisk tekstunivers om alt fra dårlige fødselsdage til kørende biler.

FRISK FRUGT, med det borgerlige navn Anders Lauge Meldgaard (Kirsten Ketjser), udgav sidste år den ligefremt betitlede plade “Dansktoppen møder Burkina Faso i det himmelblå rum hvor solen bor, suite”. Her blandes uhøjtidelige popsange og udknaldet psykedelisk freejazz til en afro-groovy popindsprøjtning.

Meldgaard er også manden bag MUSIC FOR SIX ELECTRIC GUITARS, der på ægte “does what it says on the tin”-manér byder på musik for seks elektriske guitarer. Hver guitar er udstyret med blot én guitarstreng, så de tilsammen udgør de seks strenge, der normalt er på en guitar.

Hvor: Møstings Hus, Andebakkesti 5, på Frederiksberg

Hvornår: 21-01

Entré: Et stk. kulturpas til 90 kr. (kan bl.a. købes i Møstings Hus)

Skriv et svar