Æstetik og katastrofe – samtale med pressefotograf Mads Nissen, scenograf Palle Steen Christensen og instruktør Elisa Kragerup. Skuespilhuset, Portscenen/Det Røde Rum, tirsdag den 18. oktober kl. 17.00

En samtale mellem fotograf Mads Nissen og det kunstneriske hold bag forestillingen ”Det Gode Menneske fra Sezuan” scenograf Palle Steen Christensen og instruktør Elisa Kragerup. Forestillingens visuelle univers er inspireret af pressebilleder fra katastroferamte områder. De fotos det kunstneriske hold har arbejdet med er blandt andet taget af fotograf Mads Nissen efter jordskælvet i den kinesiske provins Sezuan. Samtalen vil tage udgangspunkt i hvordan pressen og teatret fortæller historier via billeder.

Det Røde Rum inviterer med en række arrangementer publikum indenfor i teaterarbejdet. Bag hver eneste forestilling ligger et gigantisk arbejde, som publikum præsenteres for resultatet af i form af den færdige teaterforestilling. Som et nyt tiltag åbner Det Røde Rum nu dørene til maskinrummet og deler inspirationskilder, research og tanker om forestillingen med publikum. Arrangementerne kan være alt fra koncerter, foredrag og udstillinger til åbne prøver og samtaler om forestillingerne.

Gratis entre, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser. For mere information og tilmelding til arrangementet, se Det Kongelige Teaters hjemmeside: http://kglteater.dk/Alle_forestillinger/11_12/Skuespil/DRR_og_Mads_Nissen.aspx

Arrangementet afholdes i forbindelse med forestillingen ”Det Gode Menneske fra Sezuan” af Bertolt Brecht. Læs mere om forestillingen her:

http://kglteater.dk/Alle_forestillinger/11_12/Skuespil/DRR_og_Mads_Nissen.aspx

Vel mødt!

Venlig hilsen

Det Røde Rum

 

 

Skriv et svar